Az új autentikus SUV

Az új Rexton most biztonságosabb, erősebb, tágasabb és elegánsabb, mint valaha.

Fedezze fel az új Rextont!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Rexton G4 modell pillanatnyilag gyártásból nem rendelhető. A minden importőrre és gyártóra vonatkozó, szigorodó Európai Uniós környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés jelenleg műszaki frissítést irányoz elő. Fizikai készleten számos specifikáció és szín áll rendelkezésre, melyből gyors szállítással tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Tagassag

Tágasság

Tágas és variálható – az új Rexton G4 a legnagyobb kényelmet és még annál is több helyet kínál a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Most 5 és 7 üléssel is kapható. Fedezze fel a Rexton belső terének kialakításában rejlő megannyi lehetőséget!

Technológiák

Technológiák

A legújabb technológiai megoldások – 360°-os kamera, multimédiás rendszer Apple CarPlay és Google Android támogatással, dinamikus motorok, független multilink felfüggesztés és összkerékhajtás. Nézze meg, mit kínál Önnek még az új Rexton G4.

Védelem

Védelem

Megbízható és biztonságos SUV, melyre számíthat – 9 légzsák, megerősített konstrukció, a legújabb technológiai megoldások és biztonsági rendszerek. Győződjön meg Ön is arról, hogyan fejlesztettük a jót tökéletesre!

Videó

Design

Részletek

Férfias SUV lehengerlő külsővel

A madárszárny által inspirált hűtőrács, valamint a szigorú elülső vonalak azt hangsúlyozzák, hogy egy klasszikus SUV-val van dolgunk, a dinamikus oldalsó vonalak pedig az autó méltóságteljes szépségét emelik ki. Merész, mégis stílusos, ez az új Rexton G4.

Ajtóküszöb burkolat

Külső irányjelző és a jármű melletti terület megvilágítása

Xenon világítás LED-es nappali menetfénnyel

A vízszintes kombinált hátsó lámpa hangsúlyozza az autó szélességét és egyedi megjelenését. A harmonikus vonalakat a LED-es rendszámtábla-világítás és sarokfények teszik teljessé.

Ködfényszórók LED-es fényforrással

Hátsó rendszámtábla LED-es megvilágítással

LED-es, kombinált hátsó lámpák

Szinkofigurátor

 • GRAND fehér

 • SPACE fekete

 • FINE ezüst

 • ELEMENTAL szürke

 • ATLANTIC kék

 • SABBIA bézs

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel
20 colos felni

20”-os alumínium keréktárcsák

18 colos felni

„Diamond Cutting”
18”-os alumínium keréktárcsák

17 colos felni

17”-os alumínium keréktárcsák

carousel
carousel carousel carousel

Keréktárcsák

az utolsó ecsetvonás a tökéletes dizájnhoz

Belső tér

Az ergonomikus ülések, amelyek tökéletesen idomulnak a test formájához, csökkentik a hosszú utazások során fellépő fáradtságot. Az ülések hihetetlenül puha és pihentető, elegáns öltésekkel varrt nappabőrrel vannak bevonva. A belső tér kellemes atmoszféráját ezen felül a kifinomult küszöbvilágítás, a kezelőpanel gombjaiba integrált kis fényforrások, valamint az ajtó burkolata biztosítja.

carousel

Adjon a Rexton G4-nek

valóban egyedi karaktert!

A belső kialakítás három színkombinációban érhető el.

Tágas és rugalmasan alakítható

Alakítsa ki a belső teret igényei szerint!

Mind az első, mind a hátsó üléssor fűthető, az első sorban levők pedig szellőztethetők is. A memóriás vezetőülésnek köszönhetően három különböző vezető tudja saját ülés-, kormány- és visszapillantótükör-beállításait elmenteni. A belső tér optimalizációjának köszönhetően minden utas számára nagy lábtér áll rendelkezésére. A hátsó üléssor lehajtható, ezáltal a csomagtartó térfogata maximálisra növelhető. Nézze meg, hogyan alakíthatja a belső teret az 5 és a 7 üléses változat esetén!

7 üléses

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

5 üléses

carousel
carousel
carousel

Praktikum mindenek felett

A lehajtható hátsó üléssornak köszönhetően a Rexton G4 különösen hosszú tárgyak szállítására is alkalmas. A 6. 7. ülések lehajtva illeszkednek a csomagtartó síkjához, így nem befolyásolják az autó használhatóságát.

Könnyebb hozzáférés

Egyszerű ki- és bepakolás

Az új Rexton G4-ben akár négy megpakolt golftáska számára is van hely bőséggel. Tegye a táskákat rézsútosan a csomagtartóba, és már nem is kell a második sor üléseit összehajtania.

A vezető akkor is ki tudja nyitni a csomagtartót, ha egyedül van és mindkét keze foglalt, anélkül, hogy a csomagokat le kellene tennie. Elég, ha az intelligens kulccsal a táskájában megáll három másodpercre a jármű közelében, és a csomagtérajtó automatikusan kinyílik.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Technológia

Motor

Zökkenőmentes, erőteljes vezetés

A Rexton G4 e-XDi220-as, 2,2 l-es motorjával 182 lóerő és 420 Nm (AT) leadására képes. A jármű hátul megerősített, 10 lengőkaros független függesztéssel van felszerelve (Premium), amely garantálja a tökéletes kanyarodási és vezetési komfortot. Normál vezetési körülmények között a jármű hajtása a hátsó kerekeken keresztül történik, ami az optimális tömegeloszlásnak köszönhetően javítja a menetstabilitást. A nem állandó 4WD összkerékhajtásos variáns esetében a vezető két összekerékhajtás-típus közül választhat. A Rexton akár 3 tonnát is tud vontatni (dízel/AT).

carousel
carousel

Apple CarPlay &

Google Android Auto

Csatlakoztassa okostelefonját a fejegységhez, és máris tud telefonálni, SMS-ezni és zenét hallgatni – mindezt vezetés közben.* (*) Az opció 9,2”-os navigációs kijelző és 8”-os intelligens Audiosystem kijelző esetén érhető el.

A pilótafülke

Öröm a vezetés, öröm az utazás

A Rexton G4 kommunikációs rendszere – az Apple CarPlay és a Google Android Auto támogatásával – 9,2” méretű, nagyfelbontású érintőképernyőjével emelkedik ki a mezőnyből.

3D kamerarendszer

360°-os körpanoráma

Négy külső kamera garantálja a vezető számára a zavartalan kilátást minden irányban, így lehet a kanyarodási és parkolási manővereket játszi könnyedséggel és biztonsággal elvégezni.

Elektronikus rögzítőfék

Auto Hold funkcióval

Szervokormány

Sebességfüggő működéssel

Nagyfelbontású navigációs rendszer

9,2” képátlóval

360°-os körpanoráma

3D kamerarendszer

SUPERVISION kijelző

6 választható színnel és grafikával

A sebességet három módon megjelenítő

Digitális kijelző

A sebességkijelzés három módon lehetséges – standard, animációs és fordulatszámmal kiegészített.

A rendszer ezen kívül rádióval, MP3-lejátszóval, USB-kimenettel és – nagyfelbontású filmek vetítéséhez – digitális kijelzővel van felszerelve.

Fedélzeti számítógép

kijelző

Hajtás

Intelligens 4WD összkerékhajtás

A kapcsolható összkerékhajtásnak köszönhetően a vezető eldöntheti, hogy a változó útviszonyoknak megfelelően – vagy épp az utaktól távol – mikor szeretné bekapcsolni a rendszert. Ezzel a rendszerrel az utazás biztonságosabb és hatékonyabb lesz annál, mint ha egyetlen állandó összkerékhajtás lenne csak a járműben. (Elérhető a nem állandó összkerékhajtásos variáns esetében.)

4wd

Összkerékhajtás

4H – síkos útra és off-road körülmények esetén

4wd

Összkerékhajtás

4L – felező funkció – nehéz terepre és alacsony sebességhez

2wd

Kétkerékhajtás

2H – normál utcai autózáshoz

A legmodernebb elektronikai technológia

Az új Rexton G4 a legújabb biztonsági rendszereket kínálja, a nagyobb biztonság, a használhatóság és a vezetési komfort fokozása érdekében.

bsd

Holttér-figyelő rendszer (BSD)

A rendszer felismeri a holttérben hátul és a jármű közelében levő más járműveket, és a külső tükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

fcw

Frontális ütközésfigyelmeztetés (FCW)

A rendszer figyelmezteti a vezetőt más járművel vagy egy gyalogossal való ütközés lehetőségének veszélyére.

hba

Távolsági fényszóró-asszisztens (HBA)

A rendszer felismeri a szemből érkező járművet, és automatikusan tompítottra kapcsolja a távolsági fényszórót, ami megkönnyíti az éjszakai vezetést. Az asszisztens ez után ismét bekapcsolja a távolsági fényszórót.

swa

Sávváltás asszisztens (SWA)

A rendszer felismeri a hátulról nagy sebességgel közeledő járművet, és a külső tükörben villogó fénnyel figyelmezteti a vezetőt.

ldw

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW)

Ha a jármű elhagyja a sávját, a rendszer figyelmezteti a vezetőt, kivéve, ha a vezető korábban kitette a megfelelő irányjelzőt.

rcta

Hátsó keresztforgalom figyelmeztetô (RCTA)

A rendszer tolatás közben támogatja a vezetőt. Felismeri a hátul jobbról vagy balról közeledő másik járművet.

tsr

TÁBLAFELISMERŐ RENDSZER (TSR)

A táblafelismerő szoftvernek köszönhetően a rendszer felismeri a közeledő közlekedési jeleket. A megfelelő információt ezután a multimédiás rendszer kijelzi.

aeb

Vészfékező rendszer (AEB)

A rendszer azáltal segít elkerülni az ütközést vagy minimalizálni annak következményeit, hogy felismeri a másik álló vagy haladó járművet, és a vezetőt időben figyelmezteti, vagy akár önállóan vészfékez, amennyiben ez szükséges.

carousel

Funkcionalitás

Igazi útitárs

Az új Rexton G4 nem csak a méltóságteljes dizájnjával és tágas, luxus minőségű belső terével hódít. A jármű erős és sokoldalú kísérőtárs is. Vigye magával kirándulni egész családját, csomagjait, vitorláshajóját vagy egy nehéz pótkocsit az ismeretlenbe – a Rexton G4 minden utazáskor tökéletesen beválik.

Az új Rexton G4 akár 3000 kg-os* tömeget is el tud vontatni. A jármű átkapcsolható összkerékhajtással van felszerelve, ami számos lehetőséget kínál.

* Fékkel rendelkező vontatmányokra vonatkozik, és függ a motor és a sebességváltó fajtájától.

carousel
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Biztonság

minden utas számára

Az új Rextont úgy terveztük, hogy a legváratlanabb helyzetekben is megvédje Önt és családtagjait. Az új G4-es modell esetén az alapfelszereltség részét képezi a 6 légzsák (opcionális elérhető 9 légzsák): vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első oldal- és függöny légzsákok. Az első üléseken utazók épségét ezeken túl az összecsukló kormányoszlop, az előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott első biztonsági övek és aktív fejtámlák is védik.

9 légzsák

 • 1 Vezetőoldali légzsák
 • 2 térdlégzsák a vezető számára
 • 3 utasoldali légzsák
 • 4,5 oldalsó vezető- és utaslégzsák
 • 6,7 hátsó oldallégzsákok
 • 8,9 függönylégzsákok
carousel

Biztonsági technológiák

Igazi útitárs

Az ESP rendszer egy számos aktív biztonsági funkciót magába foglaló platform, amelybe beletartozik például az aktív borulásgátló (ARP), a vészfékezés-jelző (ESS), a fékasszisztens (BAS) és a visszagurulás-gátló (HSA).

ess

ESS

vészfékezés-jelző
hdc

HDC

lejtmenet-asszisztens

A biztonságot és vezetési komfortot fokozó rendszerek: vészfékezés-jelző (ESS), lejtmenet-asszisztens (HDC) és visszagurulás-gátló (HSA).

hsa

HSA

visszagurulás-gátló
carousel

Olyan örökséget hozunk létre, amely büszkeségre ad okot

A Rexton G4 minden területen a legjobb megoldást kínálja. A karosszéria váza felülmúlhatatlanul robusztus, a belső tér pedig tágas és fényűző. A jármű kiváló vonóerővel rendelkezik, a vezetőt támogató számos rendszert és a felfüggesztést pedig úgy tervezték, hogy a legnagyobb biztonságot és vezetési komfortot biztosítsák. És ez még nem minden. A Rexton G4 egy olyan SUV, amelyre minden tulajdonos büszke lehet.

Felszereltség és technikai adatok

Rexton G4 (Új) style 2wd felszereltség

bruttó 8 320 000 Ft-tól

 • 2.2 e-XDI – 181 LE
 • AEBS automata vészfékező rendszer
 • LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • TSR Táblafelismerő rendszer
 • HDC lejtmenet vezérlő
 • HSA visszagurulás gátló
 • Vezető és utasoldali légzsák, első ülés oldallégzsákok, függöny légzsákok
 • 3,5" monokróm kijelző a műszeregységben
 • 17" könnyűfém keréktárcsák
 • Akár 7 üléses kivitelben is

Rexton G4 (Új) clever 4wd felszereltség

bruttó 10 290 000 Ft-tól

Style felszereltség felett:

 • Kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval
 • Parkolást segítő radar elől-hátul (4-4 szenzor)
 • Fűthető kormánykerék
 • Kétzónás automata légkondícionáló
 • Bőr üléskárpit, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla)
 • 8" érintőképernyős multimédiás audio rendszer
 • 18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák

Rexton G4 (Új) premium 4wd felszereltség

bruttó 11 490 000 Ft-tól

Clever felszereltség felett:

 • 7" színes 3D Supervision kijelző a műszeregységben
 • Steppelt bőr ülés-, ajtó-, és műszerfal kárpit (el.állítható, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés, vezetőülés el. deréktámasszal)
 • 9,2" érintőképernyős multimédia egység, EU navigációval
 • Xenon fényszóró + kanyarfény LED ködfényszóró

Felszereltség

Megnevezés Style 2WDClever 4WDPremium 4WD
Motorok
Rexton G4 2.2 e-XDI 181LE/420 Nm dízel8 320 000 Ft10 290 000 Ft11 490 000 Ft
Csomagok
Mercedes-Benz E-Tronic 7 fokozatú automata váltó Winter üzemmóddal599 000 Ft599 000 Ft-
Mercedes-Benz E-Tronic 7 fokozatú automata váltó Winter üzemmóddal, multi-link hátsó felfüggesztéssel: (10 lengőkaros független)--799 000 Ft
Kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval 499 000 FtXX
7 üléses kivitel190 000 Ft190 000 Ft190 000 Ft
Napfénytető becsípődésgátlóval-199 000 Ft199 000 Ft
Oldalfellépő (statikus)370 000 Ft370 000 Ft370 000 Ft
Biztonság
Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztésXXX
5 lengőkaros, merevhidas hátsó felfüggesztésXXX
AEBS automata vészfékező rendszerXXX
BAS fékasszisztensXXX
LDWS Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerXXX
TSR Táblafelismerő rendszerXXX
ABS + EBD (el. fékerő elosztó)XXX
ESP menetstabilizáló rendszerXXX
ARP aktív borulás gátlóXXX
HDC lejtmenet vezérlőXXX
HSA visszagurulás gátlóXXX
TCS kipörgésgátlóXXX
EPB elektronikus kézifékXXX
4 irányba állítható kormányoszlopXXX
Mechanikus kormányzárXX-
Intelligens kulcs (érintőszenzoros, kulcsnélküli ajtónyitás- és zárás, nyomógombos indítás, ESCL elektronikus kormányzár) 119 000 FtXX
Vezető és utasoldali légzsák (utasoldalon kikapcsolható), első ülés oldallégzsákok, függöny légzsákokXXX
Légzsák csomag 9 db - 2. üléssorhoz 2 db oldallégzsák, vezetőüléshez térdlégzsák (Premium AT esetén standard)-119 000 FtX
Hidraulikus szervókormányXXX
Kapaszkodók a "B" oszloponXXX
Immobilizer (indításgátló)XXX
Riasztó berendezés (géptető, ajtók és csomagtérajtó nyitása esetén)XXX
Parkolást segítő radar elől-hátul (4-4 szenzor)-XX
Központi zár sebességfüggő automatikus lezárássalXXX
Elakadás jelző háromszögXXX
Biztonsági gyermekzárXXX
ISOFIX biztonsági gyermekülés rögzítés (2. üléssor)XXX
Állítható magasságú első fejtámlákXXX
Fejtámlák a 2. és 3. üléssorban (3. üléssor - 7 személyes kivitel esetén)XXX
Kettős pirotechnikai övfeszítő, becsatolásra figyelmeztető jelzéssel az első ülések biztonsági öveihezXXX
Pirotechnikai övfeszítő a második sor szélső biztonsági öveihezXXX
Tech csomag: holttér figyelő (BSD), sávváltás asszisztens (LCA), hátsó keresztforgalom figyelmeztető (RCTA)-299 000 Ft299 000 Ft
Belső megjelenés / Kényelem
6 fokozatú manuális váltóXXX
5 üléses kivitelXXX
Automatikus vezérlésű fényszórók és esőérzékelős ablaktörlőkXXX
3,5" monokróm kijelző a műszeregységbenXX-
7" színes 3D Supervision kijelző a műszeregységben--X
220V-os csatlakozó (középkonzol hátsó részén)XXX
Sebességtartó automatikaXXX
Szervokormány sebességfüggő rásegítéssel-XX
Bőrborítású kormánykerék és váltógombXXX
Fűthető kormánykerék-XX
Beltéri hangulatvillágítás-99 000 FtX
Lábtér világításXXX
Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör-XX
Elektromos ablakemelők elöl-hátul XXX
Expressz le-fel ablakemelő funkció becsípődésvédelemmel az első ajtók eseténXXX
Expressz le-fel ablakemelő funkció becsípődésvédelemmel a hátsó ajtók esetén (E43 vagy E44 opció esetén)--X
Behajtható indítókulcs + távirányítású központi zárXXX
Fűthető szélvédő az ablaktörlő lapátoknálXXX
Hátsó ablaktörlő mosóvalXXX
Hátsó ablakfűtés időzítővelXXX
Manuális légkondícionálóX--
Kétzónás automata légkondícionáló -XX
7 személyes kivitel esetén manuális légkondícionáló a harmadik üléssornál -XX
Szövet üléskárpitX--
Nem természetes bőr üléskárpit, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla)-X-
Magasságában manuálisan állítható vezetőülésXX-
Elektromosan állítható első ülések (vezetőoldalon: 8, utasoldalon: 6 irányban), kiegészítő kapcsoló az utasoldali ülés állításához-185 000 Ft-
Steppelt bőr ülés-, ajtó-, és műszerfal kárpit (el.állítható, szellőztethető első ülések, első-hátsó ülésfűtés (ülőlap-háttámla), vezetőülés el. deréktámasszal, első utasoldali el. beszállás segítő, kiegészítő kapcsoló az utasoldali ülés állításához--X
Memóriás vezetőülés és külső tükrök- fekete/bézs steppelt belsőhöz - csak AT váltóval rendelhető--139 000 Ft
Steppelt barna bőr csomag: (memóriás vezetőülés és külső tükrök, fekete tetőkárpíttal) - csak AT váltóval rendelhető--169 000 Ft
60-40 arányban osztott, teljesen síkba dönthető, 2. üléssorXXX
50-50 arányban osztott, síkba dönthető 3. üléssor (7 személys kivitel esetén)XXX
Első és hátsó könyöktámasz + pohártartók XXX
Szövet szőnyeg garnitúraXXX
Csomagtér háló (csak 5 üléses változathoz)-XX
Audio
Kormányvezérlés előkészítés (BT, audio)X--
Audiovezérlés a kormánykerékről-XX
6 hangszóró, audió fejegység előkészítésselX--
8" érintőképernyős multimédiás audio rendszer 8 hangszóróval, tolatókamera, első-hátsó parkradar, kormányvezérlés, BT kihangosító, cápauszony antenna349 000 FtX-
9,2" érintőképernyős multimédia egység, EU navigációval (DAB, RDS, cápauszony antenna, 8 hangszóróval, tolatókamera, első-hátsó parkradar, multikormány, BT kihangosító, kép a képben funkció, műszerfal kijelzőn navigációs utasítás megjelenítése)-449 000 FtX
Holttér figyelő (BSD), 360 fokos kamera (AMS), hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA), sávváltás asszisztens (LCA) - csak AT váltóval rendelhető--429 000 Ft
USB csatlakozó elöl, hátul (hátul csak töltő funkció)XXX
Bluetooth telefon kihangosító-XX
Külső megjelenés
17" könnyűfém keréktárcsák 235/70 R17 gumiabroncsokkalX--
18" Diamond Cutting könnyűfém keréktárcsák 255/60 R18 gumiabroncsokkal159 000 FtXX
20" Sputtering könnyűfém keréktárcsák 255/50 R20 gumiabroncsokkal269 000 Ft139 000 Ft139 000 Ft
Keréknyomás-ellenőrző rendszer (TPMS)XXX
Intelligens motoros mozgatású csomagtér ajtó - csak AT váltóval rendelhető-299 000 Ft299 000 Ft
Defekt javító készletXXX
Külső visszapillantó tükrök (fűthető, el. állítható, behajtható, integrált LED irányjelzővel, kilépőfénnyel)XXX
Szinre fényezett ajtókilincsekXXX
Projektoros első fényszórók állítható szintszabályzássalXX-
Xenon fényszóró + kanyarfény LED ködfényszóró-199 000 FtX
HBA (Távolsági fényszóró assisztens)XXX
Hátsó légterelő beépített féklámpávalXXX
LED nappali menetfényXXX
LED hátsó lámpákXXX
Első ködlámpákXXX
Hátsó ködlámpaXXX
Solar control UV- és zajszűrő szélvédő és első oldalablakokXXX
Privacy sötétített hátsó ablakok és csomagtérablak-XX
Tetősín (ezüst színű)XXX
Külső színek
GRAND fehér (alap fényezés)XXX
PEARL WHITE (gyöngyház fehér fényezés)-289 000 Ft289 000 Ft
SPACE fekete metál199 000 Ft199 000 Ft199 000 Ft
FINE ezüst metál199 000 Ft199 000 Ft199 000 Ft
ELEMENTAL szürke metál199 000 Ft199 000 Ft199 000 Ft
ATLANTIC kék metál199 000 Ft199 000 Ft199 000 Ft
SABBIA bézs metál199 000 Ft199 000 Ft199 000 Ft
Belső színek
Bézs szövet, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)X--
Fekete szövet, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)X--
Bézs nem természetes bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)-X-
Fekete nem természetes bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)-X-
Bézs steppelt bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)--X
Fekete steppelt bőr, bézs tetőkárpittal (ezüst hatású kormánykerék betétek)--X
Cognac barna steppelt bőr, fekete tetőkárpittal (zongoralakk fekete kormánykerék betétek) - csak AT váltóval és E44 opcióval együtt rendelhető--X

Technikai adatok

Motor Dízel 2.2 e-XDI 181 LE
Nitrogénoxid-emisszió kezelés SCR rendszer, AdBlue ® adalékkal
Meghajtás RWD
(hátsókerék hajtás)
4WD
(kapcsolható összkerékhajtás)
Váltó 6MT 7AT 6MT 7AT
Méretek
Hosszúság mm 4850
Szélesség mm 1960
Magasság mm 1825 (tetősínnel)
Tengelytáv mm 2865
Nyomtáv Elöl mm 1640
Hátul mm 1640
Túlnyúlás Első mm 895
Hátsó mm 1090
Hasmagasság mm 203 (224 független hátsó felfüggesztéssel)
Első/hátsó terepszög ° 20,5/22
Rámpaszög ° 20
Fordulókör átmérő m 11
Csomagtér térfogata (liter) VDA 214-es szabvány 5 személyes kivitel Alaphelyzet: 1051
2. üléssor 40%-ban döntve: 1376
2. üléssor 60%-ban döntve: 1652 
2. üléssor 100%-ban döntve: 1977
7 személyes kivitel 2-3. üléssor kinyitva: 240
2. üléssor kinyitva 3. üléssor döntve: 872
3. üléssor döntve, 2. üléssor 40%-ban döntve: 1201
3. üléssor döntve, 2. üléssor 60%-ban döntve: 1477
3. üléssor döntve 50%-ban, 2. üléssor 40%-ban döntve: 777
3. üléssor döntve 50%-ban, 2. üléssor 60%-ban döntve: 1029
3. üléssor döntve, 2. üléssor 100%-ban döntve:1806
Súly
Össztömeg (5 személyes kivitel) kg 2750 2860
Össztömeg (7 személyes kivitel) kg 2850 2960
Önsúly (5 személyes kivitel) kg 1995-2065 2005-2106 2095-2165 2105-2206
Önsúly (7 személyes kivitel) kg 2020-2092 2030-2133 2120-2192 2130-2233
Vontatható össztömeg Fékezett kg 2700 2700 2700 3000
Fékezetlen kg 750
Motor
Üzemanyag - Dízel
Hengerűrtartalom cc 2157
Furat x löket mm 86,2 x 92,4
Kompresszió - 15,5 : 1
Hengerek száma - soros 4 hengeres
Teljesítmény
Maximális teljesítmény kW/RPM 133,1/4000
LE/RPM 181/4000
Maximális nyomaték Nm/RPM 218 / 1000
Maximális sebesség km/h 184 181 184 181
Gyorsulás 0-100 km/h-ra km/h 11,3 11,97 11,3 11,97
Üzemanyagtartály liter 70
Károsanyag kibocsátási szint - Euro 6
CO2 kibocsátás (vegyes) ** g/km 198-221
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) ** l / 100 km 7.6 - 8.4

* WLTP szabvány szerint